Байден набрав необхідну кількість голосів для висування на вибори президента США

Байден набрав необхідну кількість голосів для висування на вибори президента США

Президент США Джо Байден переміг на праймеріз Демократичної партії у штаті Джорджія. За прогнозами він візьме участь у виборах у листопаді.

Про це повідомляє The Hill .

Згідно з прогнозами штабу, який ухвалює рішення, це дає йому достатньо делегатів для висування на пост президента від Демократичної партії і практично гарантує, що він знову зустрінеться з екс-президентом Трампом у листопаді.

У вівторок у Джорджії та Вашингтоні пройшли кампанії протесту проти дій Байдена та його адміністрації у війні між Ізраїлем та ХАМАС.

Організатори у Вашингтоні закликали первинних виборців від Демократичної партії проголосувати за “незареєстрованих”, тоді як організатори у Джорджії закликали членів партії залишити свій бюлетень незаповненим.

Нагадаємо, Церемонію вручення «Оскарів» подивилися 19,5 мільйона глядачів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США
Американські прокурори розслідуються можливе втручання колишніх або ж нинішніх українських чиновників у президентські вибори, які відбулись у Сполучених Штатах у 2020 році.
Loading...
Load next