Путін віддасть всі території, якщо Україна вийде на лінію 2022 року - Зеленський

Путін віддасть всі території, якщо Україна вийде на лінію 2022 року - Зеленський

Президент Володимир Зеленський вважає, що російський диктатор путін може повернути Україні всі захоплені території.

Про це Зеленський повідомив в інтерв'ю CBS News.

Для перемоги Україні потрібна зброя від західних партнерів, а також посилення санкцій проти Росії та блокування всіх економічних зв'язків із Кремлем.

За словами Володимира Зеленського, українським військовим не обов'язково виходити на кордони 1991 року, а достатньо буде повернути території, окуповані Росією після початку великої війни. Президент України вважає, що в такому випадку Путін втратить силу всередині РФ і поверне захоплені території.

Лише тоді путін буде готовий до діалогу. Тоді вимогою цивілізованого світу до нього має стати визволення всіх українських земель, – заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, У Сумах відкрили перший офіс «Зроблено в Україні»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Керівництво держави вшанувало пам'ять "кіборгів", загиблих за незалежність України (фото) Керівництво держави вшанувало пам'ять "кіборгів", загиблих за незалежність України (фото)
20 січня завершились бої за Донецький аеропорт, оборона якого тривала 242 дні.
Скандальний Кива похвалив режим Лукашенка й підтримав затримання Протасевича Скандальний Кива похвалив режим Лукашенка й підтримав затримання Протасевича
Скандальний депутат Верховної Ради від партії "ОПЗЖ" Ілля Ківа вже не вперше похвалив режим самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка та спецоперацію із затримання опозиціонера та журналіста Telegram-каналу Nexta Романа Протасевича.
Loading...
Load next