США і В'єтнам обговорили посилення співпраці після візиту путіна

США і В'єтнам обговорили посилення співпраці після візиту путіна

США та В'єтнам обговорили шляхи розвитку свого стратегічного партнерства на зустрічі, яка відбулася після візиту до цієї країни цього тижня лідера РФ Владіміра Путіна.

Про це інформує Bloomberg з посиланням на заяву в'єтнамсього уряду.

Помічник держсекретаря США у справах Східної Азії та Тихоокеанського регіону Деніел Крітенбрінк зустрівся з міністром закордонних справ В'єтнаму Буй Тхань Соном 21 червня, йдеться в повідомленні.

Поїздка американського дипломата до В'єтнаму відбулася після того, як візит Путіна викликав критику з боку Сполучених Штатів.

США підтвердили свою прихильність підтримці сильного й процвітаючого В'єтнаму, – йдеться в заяві уряду країни Південно-Східної Азії.

Крітенбрінк також підтвердив, що США вітають та цінують зростаючу роль В'єтнаму на багатосторонніх і регіональних форумах, зазначає Bloomberg.

На окремому брифінгу американський дипломат заявив, що довіра між двома країнами "ніколи не була такою сильною й глибокою, як зараз", повідомляє в'єтнамський портал Dan Tri.

Нагадаємо, США заборонили ЗСУ атакувати об’єкти в РФ на відстані понад 100 км від кордону, — WP

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
"Ми проти розширення НАТО": Китай підтримав "гарантії безпеки" Росії "Ми проти розширення НАТО": Китай підтримав "гарантії безпеки" Росії
Про це стало відомо зі спільної заяви Росії та Китаю.
Розмова після розмови: Байден планує поговорити із Зеленським цього четверга Розмова після розмови: Байден планує поговорити із Зеленським цього четверга
Головною темою для обговорення стане вчорашня розмова Байдена і Путіна.
Loading...
Load next