Сербія продаватиме зброю Заходу, навіть якщо її відправлятимуть в Україну

Сербія продаватиме зброю Заходу, навіть якщо її відправлятимуть в Україну

Сербія не обмежуватиме продаж зброї західним країнам, навіть якщо її будуть відправляти в рамках військової допомоги в Україну.

Про це повідомив прем'єр-міністр Мілош Вучевич в інтерв'ю AFP.

Разом із цим Сербія не є воюючою стороною у війні в Україні, наголосив прем’єр, захищаючи право країни продавати боєприпаси іншим країнам.

Це не є внеском Сербії до однієї з воюючих сторін. Я не хочу перешкоджати компаніям продавати наші боєприпаси в Іспанію, Чехію, США... тому що це не заборонено і не є аморальним для нас виробляти зброю і боєприпаси, які, на жаль, також використовуються там, де йде війна, ‒ заявив Вучевич.

Нагадаємо, Зеленський увів у дію рішення РНБО про створення Сил безпілотних систем ЗСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній" Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній"
Володимир Путін, коментуючи інформацію про підготовку Росії до повномасштабного наступу на Україну, сказав, що "червоною лінією" для Росії буде створення загроз для її безпеки, посилаючись на військові навчання НАТО й України в Чорному морі.
Патрульні катери США наближаються до України:  корабель перетнув протоку Дарданелли Патрульні катери США наближаються до України:  корабель перетнув протоку Дарданелли
Як зазначається, американські катери Island були включені до складу ВМС України у листопаді 2019 року.
Надання "Залізного купола" Україні: Зеленський прокоментував інформацію про можливі поставки (відео) Надання "Залізного купола" Україні: Зеленський прокоментував інформацію про можливі поставки (відео)
Питання постачань "Залізного куполу" можуть почати обговорювати вже під час візиту делегації Міноборони США в Україну.
Loading...
Load next