Війна в Україні: Туреччина запропонувала створити мирну платформу

Війна в Україні: Туреччина запропонувала створити мирну платформу

Міністр закордонних справ Туреччини Хакан Фідан виступив за створення мирної платформи для припинення війни РФ проти України дипломатичним шляхом.

Про це повідомляє haber7.com.

Під час неформального засідання ради міністрів закордонних справ Організації тюркських держав Фідан представив бачення Туреччини миру в Україні.

Ми вважаємо, що зусилля, спрямовані на досягнення тривалого миру, повинні бути спрямовані на досягнення широкої основи, щоб покласти край війні в Україні, - наголосив він.

За його словами, для припинення війни РФ проти України необхідно створити мирну платформу.

Необхідно створити мирну платформу, яка запобігатиме поглибленню поляризації, матиме високу якість участі та представництва і надаватиме пріоритет дипломатії, - додав Фідан.

Нагадаємо, Росія розпочала інформаційну операцію "Мир" - очільник ЦПД Коваленко

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Для зниження напруженості між Росією та Україною": Ердоган запросив Путіна та Зеленського до Туреччини "Для зниження напруженості між Росією та Україною": Ердоган запросив Путіна та Зеленського до Туреччини
Речник Ердогана повідомив, що президент Туреччини найближчими тижнями відвідає Україну для переговорів із Зеленським.
Ердоган заявив, що приїде до України у лютому: мета візиту Ердоган заявив, що приїде до України у лютому: мета візиту
Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган повідомив, що планує відвідати Україну у лютому. Однією з цілей візиту стане врегулювання конфлікту між Росією та Україною.
Повернутися до очних зустрічей: Туреччина запропонувала Стамбул для проведення засідань ТКГ Повернутися до очних зустрічей: Туреччина запропонувала Стамбул для проведення засідань ТКГ
25 січня відбулося останнє засідання ТКГ. За словами представника української делегації, Москва дала вказівку не загострювати ситуацію перед зустріччю нормандських радників.
Loading...
Load next