ЗМІ: Орбан зустрінеться із Трампом

ЗМІ: Орбан зустрінеться із Трампом

Колишній президент США та потенційний кандидат на цьогорічних президентських виборах Дональд Трамп зустрінеться з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном у Флориді після саміту НАТО у Вашингтоні.

Про це повідомляє Bloomberg.

За словами співрозмовників, зустріч двох політиків запланована на четвер, менше ніж через тиждень після зустрічі Орбана з лідером Росії Володимиром Путіним у Москві. Орбан вирушить до резиденції Трампа Мар-а-Лаго у Флориді після завершення саміту НАТО у Вашингтоні.

Джерела видання зазначають, що Трамп, ймовірний кандидат від Республіканської партії, не просив угорського лідера закласти основу для якоїсь українсько-російської мирної угоди.

За словами співрозмовника, візит Орбана до Трампа, який відбудеться за кілька днів до національного з’їзду Республіканської партії в Мілвокі, слід розглядати як більш неформальну зустріч.

Зазначається, що глава угорського уряду й Трамп підтримували тісні стосунки, Орбан відвідав Мар-а-Лаго в березні цього року. Тоді Трамп провів йому екскурсію у своїй резиденції. Також відбулися вечеря з колишньою першою леді США Меланією Трамп, годинна зустріч зі старшими помічниками Трампа та музичний виступ гурту, який виконує пісні Роя Орбісона.

Нагадаємо, Україна підписала безпекову угоду з Люксембургом

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next