Безуглу відкликали з посади голови парламентського підкомітету з питань демократичного цивільного контролю

Безуглу відкликали з посади голови парламентського підкомітету з питань демократичного цивільного контролю

Безуглу зняли з посади голови підкомітету комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони і розвідки.

Про це повідомляє депутатка Ірина Геращенко.

За ініціативи нашої Ірини Фріз комітет  нацбезпеки ухвалив рішення про відкликання Мар’яни Безуглоі з голови підкомітету з питань демократичного цивільного контролю, ‒ заявила вона.

Також вона додала, що відкликання Безуглої з заступниці глави комітету, то Офіс блокує рішення й керівництво ВР не виносить цю  постанову  в залу.

Сама депутатка Безугла заявила, що її зняли з посади у відповідь «на правду про проблеми в ЗСУ та звернення військових».

Не можна дискредитувати військове керівництво, скоро комбригів будуть знімати через Facebook і т.д. Утрималися чотири нардепи. Колеги, підкомітету не існує, бо ви до нього не доєдналися. З нічого знімати. Комітету в нас практично не існує. Ви поховалися і створили собі кишенькові підкомітети і радо проголосували усі, — написала Безугла.

Вона додала, що залишається заступницею голови комітету, членом комітету та народною депутаткою України.

Нагадаємо, ГУР підтверджує, що російський льотчик після удару по «Охматдиту» передав розвідці документи

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Loading...
Load next