Російські журналісти стежили за яхтою президента Фінляндії

Російські журналісти стежили за яхтою президента Фінляндії

Журналісти російського державного телеканалу "Россия-1" стежили за президентом Фінляндії Александером Стуббом під час його візиту на Аландські острови минулого тижня.

Про це повідомляє Yle.

Російський державний телеканал "Россия-1" стежив за візитом президента Александера Стубба на Аландські острови минулого тижня, - йдеться у повідомленні.

Човен знімальної групи росіян слідував за судном президента Стубба Kultaranta VIII. За даними газети Ilta-Sanomat, російські телевізійники також знімали Стубба на площі Марієхамні.

Президент Стубб відвідав Аландські острови у вівторок, 13 серпня. У репортажі каналу ”Россия-1” також обговорюється, чому фіни хотіли б мілітаризувати Аландські острови. Поліція безпеки SUPO та Міністерство закордонних справ Фінляндії вважають, що йдеться про спробу інформаційного впливу. На їхню думку, акція розрахована на внутрішню аудиторію у РФ.

РФ намагається вплинути на сприйняття Фінляндії та НАТО й зміцнити свій власний хибний наратив, – йдеться у коментарі фінського МЗС

При цьому SUPO зазначає, що у Фінляндії дозволено здійснювати зйомку у громадських місцях. Телеканал "Россия-1" знаходиться у списку санкцій ЄС.

Нагадаємо, Сили оборони вдарили по ЗРК С-300 у Ростовській області

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Loading...
Load next