Новий президент Фінляндії заявив, що не бачить сенсу зустрічатися з путіним

Новий президент Фінляндії заявив, що не бачить сенсу зустрічатися з путіним

Новообраний президент Фінляндії Александр Стубб наголосив, що наразі не бачить сенсу у зустрічі зі своїм російським колегою путіним.

Про це повідомляє ERR.

Досить очевидно, що важко вести будь-який політичний діалог із Путіним, поки Росія веде агресивну війну проти України. Тому я не бачу будь-якого зв'язку ні з ним, ні з російським політичним керівництвом у найближчому майбутньому, ‒ сказав Стубб.

Крім того, новий президент виокремив три основні чинники, що забезпечують безпеку Фінляндії. За його словами, передусім - це сильна оборона в рамках Північноатлантичного союзу.

Наші витрати на оборону цього року становлять 2,3% від ВВП. По-друге, наше членство в НАТО та ЄС. І, по-третє, наша угода про співпрацю в галузі оборони зі США. США - наш дуже близький союзник. І я передбачаю і вірю, що альянс збережеться, ‒ зазначив політик.

Нагадаємо, F-16 можуть збивати безпілотники й ракети - Ігнат

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Loading...
Load next