Гарріс заявила, що у разі президентства Трампа "Путін вже сидів би у Києві"

Гарріс заявила, що у разі президентства Трампа "Путін вже сидів би у Києві"

Кандидатка у президенти США від демократів, чинна віцепрезидентка Камала Гарріс на дебатах зі своїм опонентом Дональдом Трампом заявила, що якби останні роки президентом був він, а не Джо Байден, це стало би катастрофою для України та Східної Європи.

 Про це повідомляє The Guardian.

Гарріс відреагувала на повторення Трампом заяв про те, що він має ідею, як "завершити війну за 24 години". 

Думаю, причина чому Дональд Трамп говорить, що війна скінчилась би за 24 години – це тому, що він би просто усе здав, – заявила Гарріс.

Вона заявила: "Завдяки лідерству адміністрації Байдена на підтримку України вдалося об’єднати близько 50 країн світу, і завдяки цій скоординованій підтримці від союзників та американській зброї Україна вистояла як незалежна вільна держава".

Якби Дональд Трамп був тоді президентом, Путін вже сидів би у Києві. І треба розуміти, що б це означало, тому що Путін має плани не тільки на Україну. Треба розуміти, чому європейські союзники і наші союзники у НАТО так вдячні, що ви більше не є президентом, а ми розуміємо важливість наймогутнішого військового альянсу в історії, яким є НАТО, і за зроблене нами для того, щоб президент Зеленський та українці могли продовжувати битися за свою незалежність. Інакше Путін вже сидів би у Києві і будував плани на інші країни Європи, починаючи з Польщі, – заявила Гарріс. 

Нагадаємо, Віцепрем’єр-міністр Канади засудила показ фільму про російських солдатів на фестивалі в Торонто

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next