Нардеп Одарченко втік до Румунії і попросив там притулок

Нардеп Одарченко втік до Румунії і попросив там притулок

Народний депутат Андрій Одарченко, обвинувачений у спробі підкупі керівництва Мінвідновлення, втік до Румунії і попросив там притулок.

Про це відомо із трансляції засідання ВАКС за обвинувачення Одарченка та ЦПК.

За наявною в органах досудового розслідування інформацією, Одарченко перетнув державний кордон поза межами пунтку пропуску з Румунією і після цього звернувся навіть до державних органів Румунії з заявою про отримання притулку в цій державі, ‒ йдеться у повідомленні.

Прокурорка повідомила, що 19 вересня "неофіційний" водій Одарченка розповів, що за два дні до цієї дати народний депутат попросив висадити його в центральній частині міста, віддав водію свої мобільні телефони і попросив поставити їх на зарядку. Одарченко також сказав, що сам добереться до Верховної Ради і назад.

З того часу водій не бачив народного обранця і не знав, як з ним зв’язатись.

Повідомляється, що спікер Верховної Ради відрядження для виїзду Одарченка за кордон не оформляв. Прокурорка САП у зв’язку з втечею депутата внесла клопотання про стягнення застави. Також є клопотання про зміну запобіжного заходу з застави на варту.

Нагадаємо, На Харківщині внаслідок російських обстрілів поранено поліцейських

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Loading...
Load next