Замість Найєма: Агентство з відновлення очолить ексмер Житомира Сухомлин

Замість Найєма: Агентство з відновлення очолить ексмер Житомира Сухомлин

Колишній міський голова Житомира Сергій Сухомлин став головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України. 

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Крім того, Кабінет міністрів призначив заступником міністра охорони здоров’я України Олександра Порхуна, а також Тимура Ткаченка на посаду заступника міністра розвитку громад та територій України.

Як відомо, на позачерговій сесії Житомирської міської ради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень Житомирського міського голови Сергія Сухомлина. Замість нього містом керуватиме секретар Житомирської міськради Галина Шиманська.

Як зазначив ексмер, він збирався йти в ЗСУ, пройшов ВЛК, але не отримав погодження від Генштабу, тому йому надійшла «інша пропозиція».

Зазначимо, що Сергій Сухомлин був обраний на посаду міського голови у 2015 році. Вдруге його переобрали на виборах у 2020 році.

Нагадаємо, Померла британська акторка Меггі Сміт, яка грала професорку Макґонеґел у «Гаррі Поттері»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Янукович програв апеляцію й досі знаходиться під заочним арештом
Київський апеляційний суд розглянув скаргу на заочний арешт Януковича у справі про захоплення влади. Однак, скаргу його адвокатів, як і два інші клопотання було відхилено.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Трьох керівників організації Медведчука підозрюють у держзраді
Організація «Український вибір», лідером якої є Медведчук сприяла російській окупації Криму, внаслідок чого трьом прибічникам кума Путіна оголосили про підозру у державній зраді.
Loading...
Load next