У Львові обвалилася стіна 2-поверхового будинку: постраждалих немає

У Львові обвалилася стіна 2-поверхового будинку: постраждалих немає
Сильний шум та купа пороху: усе це почули місцеві мешканці близько обіду. Так, частина будинку на вулиці Дашкевича, 29 обвалилася.

Сильний шум та купа пороху: усе це почули місцеві мешканці близько обіду. Так, частина будинку на вулиці Дашкевича, 29 обвалилася. Відомо, що у зруйнованій частині будівлі ніхто не проживав уже тривалий час. Подейкують, інколи тут був й справжній наркопритон і часто ночували безхатьки.

 «Я в шоці. Оті двері, то там жив Володя з котом. Він жінки не мав. Я з ним нічого не маю, то його проблеми. І ще жив Сергій, й інші безхатьки», - розповідає Марія, львів’янка.

Представники Львівської міськради кажуть, що цей закинутий будинок належить 4-ом приватним особам. Які б і мали слідкувати за належним станом свого майна. І хоча частина будинку обвалилася і ніхто не постраждав, але небезпека для людей все одно залишається.   

«У будинку є нахил в сторону вулиці, я негайно дав команду її перекрити. Звернувся до поліції щоб вони надали у цьому допомогу. Правоохоронці оперативно прислали свої патрулі, перекрили вулицю, щоб не було людей і проїзду для машин. Усі їдуть в об’їзд. Райадміністрація зараз займається організацією і оформлення цього об’їзду, щоб усе було по правилах», - зазначив Сергій Бабак, заступник голови Львова з питань безпеки міста.

Наразі посадовці бачать лише один вихід з цієї ситуації – повністю знести зруйновану частину. А потім власники будівлі, які не дбали за 2-повехівкою, повинні будуть компенсувати місту витрати на її знесення та шкоду, що спричинив обвал.

https://www.youtube.com/watch?v=dcNtOkwb0-I&t=2s

Автор: Давид Берішвілі

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду

Читайте також
Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку" Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку"
Форвард бельгійського "Гента" та збірної України Роман Яремчук вже найближчим часом змінить місце роботи - перейде у ФК "Бенфіка".
78% українців вважають своєю рідною мовою українську — соцопитування 78% українців вважають своєю рідною мовою українську — соцопитування
Більш ніж половина українців підтримують мовний закон.
Loading...
Load next