Книжковий форум буде онлайн

Книжковий форум буде онлайн
Через пандемію коронавірусу Book Forum цьогоріч вперше проведуть у мережі. Він триватиме впродовж 16-20 вересня. Фокусна тема фестивалю – «Перепис населення: знати, хто ми є».

Через пандемію коронавірусу Book Forum цьогоріч вперше проведуть у мережі.

Він триватиме впродовж 16-20 вересня.

Фокусна тема фестивалю – «Перепис населення: знати, хто ми є».

Літературознавиця і критикиня Ганна Улюра розповідає: "«Щоб жити разом, ми маємо один про одного знати якомога більше і таки знати правду. (…) Перепис населення – це сполука чесних питань і чесних цифр. Це нагода раптом чомусь сказати правду про себе, яка раптом чомусь буде цікавою комусь іншому».

Програму формуватимуть 15 тематичних кластерів і спецпроєктів.

Організатори заходу кажуть, що такий формат фестивалю дозволить відвідати книжковий форум тим, кому раніше не вдавалось приїхати до Львова. Таким чином, більше читачів зможуть почути улюблених письменників.

До слова, серед учасників є не лише автори з України, але й 20 іноземних гостей з 15 країн із 4 континентів. А саме лауреати та номінанти Букерівської та Гонкурівської премій, Національних виборів читачів та критиків. 

Одна з головних подій буде трансляція Ночі поезії та музики нон-стоп за участі українських поетів і музикантів з усього світу.  

Нагадаємо, що на Вулецьких пагорбах у Львові вшанували пам’ять розстріляних професорів під час німецької окупації міста. До пам’ятника поклали квіти та відбули богослужіння представники польської та львівської делегацій двома мовами.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Loading...
Load next