Магучіх знову сфотографувалася з росіянкою: цього разу з ними ще одна українка (фото)

Магучіх знову сфотографувалася з росіянкою: цього разу з ними ще одна українка (фото)
На одному із фото разом позують Магучіх і Ласіцкене. Спортсменки стоять без прапорів, але росіянка обіймає українку за плече.

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх знову сфотографувалася з російською спортсменкою Марією Ласіцкене, цього разу після етапу Діамантової ліги в Цюріху. Відповідні фото оприлюднила австралійська стрибунка Елінор Паттерсон в Instagram.

Паттерсон опублікувала декілька групових фото після змагань. На ньому Каміла Лічвінко з Польщі, австралійки Елеанор Паттерсон та Нікола Макдермотт, росіянка Марія Ласіцкене та дві українки – Ірина Геращенко та Ярослава Магучіх. На цій фотографії росіянка стоїть поміж двох українок, обіймаючи за плече Магучіх.

На змаганнях у Цюріху Ласіцкене виграла золото, а Магучіх взяла срібло. 

Нагадаємо, що Ярослава Магучіх завершує легкоатлетичний сезон на другому місці у фіналі Діамантової ліги. Вона уперше змагалася у фіналі - і закінчила його другою.

Також зазначимо, що під час Олімпійських Ігор 2020 українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.

Читайте також
"Вона не стримала емоцій": міністр спорту підтримав Магучіх після фото з росіянкою "Вона не стримала емоцій": міністр спорту підтримав Магучіх після фото з росіянкою
Чиновник закликав підтримати українську спорсменку, аби "не побачити її в іншій країні".
Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою
Магучіх заявила, що фото з росіянкою Марією Ласіцкене на Олімпіді у Токіо не є її політичною позицією.
"Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото) "Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото)
"Бронзова" призерка Олімпійських ігор в Токіо українка Ярослава Магучіх зробила спільне фото зі спортсменкою Марією Ласіцкене, що представляє Росію.
Loading...
Load next