У Львові облаштовують майданчики для собак

У Львові облаштовують майданчики для собак
17 липня, в п'ятницю у місті Лева на вулиці Промисловій, неподалік від ЛКП "Лев", почали облаштовувати тренувально-вигульний майданчик для чотирилапих.

17 липня, в п'ятницю у місті Лева на вулиці Промисловій, неподалік від ЛКП "Лев", почали облаштовувати тренувально-вигульний майданчик для чотирилапих.

Роботи мали розпочати у березні, проте затримались у зв'язку з коронавірусною пандемією.

Зараз обіцяють виконати все вчасно та якісно.

У пресслужбі комунального підприємства "Лев" зазначили, що собаки отримають територію для прогулянок, тренувань та ігор. Майданчик поділять ніби на дві частини: ліворуч буде спортивну зону зі спеціальними тренажерами для тварин, а праворуч - сенсорний сад для собак з рослинами, що зніматимуть стрес, спеціальним мощенням та затишними "купе" для спілкування з потенційними господарями.

На підприємстві повідомили, що основною метою цього майданчика є те, щоб чотирилапі мешканці цього району мали безпечне місце для вигулу, а також активно проводили час.

Сподіваються, що потенційним господарям буде ще легше обирати собі друга сім’ї.

Окрім цього, в парку культури та відпочинку  ім. Б. Хмельницького також влаштують таку територію, що матиме окрему секцію для вигулу великих собак та для малих порід і цуценят.

На майданчику будуть тренажери для спортивних занять із собаками, доріжками, лавками, станціями для прибирання за собаками та інформаційними таблицями щодо поводження на території майданчика.

Зазначимо, що під час надзвичайної ситуації в країні через пандемію, можна було вигулювати домашніх тварин, як і раніше, проте не більше, ніж удвох. Вигул домашніх тварин у парках та скверах дозволявся лише однією людиною.

Нагадаємо, що у Львові біля Високого Замку незаконно зводять церкву.  У Львові в парку Високий замок двоє чоловіків влаштували самовільне будівництво церкви, що не є зареєстрованою релігійною громадою.

Loading...
Load next