Компанія Maxar показала нові супутникові знімки пошкодженого Кримського мосту (фото)

Компанія Maxar показала нові супутникові знімки пошкодженого Кримського мосту (фото)

Компанія Maxar Technologies показала нові супутникові знімки пошкодженого Кримського мосту.

Фото: Maxar Technologies

На сьогоднішніх знімках видно поточний ремонт залізничного полотна Кримського мосту, а також на пошкоджених ділянках прольоту автодорожнього/автомобільного мосту. Видно транспортні засоби, що рухаються мостом, а також пором, що перевозить вантажівки через Керченську протоку, - йдеться в дописі у Twitter.

Фото: Maxar Technologies

Нагадаємо, що нові реалії та виклики: у Львівському органному залі зникла електроенергія, проте музиканти продовжили грати.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Сексуальні стосунки зі студентками: ректор університету Шевченка прокоментував публікації Сексуальні стосунки зі студентками: ректор університету Шевченка прокоментував публікації
Ректор зазначив, що листування з сексуальним контекстом, які поширюються в мережі, жодним чином не стосуються його.
Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото) Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото)
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.
"Обіймала не вона": українська легкоатлетка Магучіх прокоментувала друге фото з росіянкою (фото) "Обіймала не вона": українська легкоатлетка Магучіх прокоментувала друге фото з росіянкою (фото)
У серпні українська легкоатлетка Ярослава Магучіх та її російська колега Марія Ласіцкене зробили спільні фото після змагань зі стрибків у висоту на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Так, нещодавно під час змагань у Цюриху Ярослава Магучіх знову сфотографувалась із російською спортсменкою.
Loading...
Load next