Малоголосківський парк розвивається: нова локація в стилі еко

Малоголосківський парк розвивається: нова локація в стилі еко
Скульптори відшліфовують дерев’яні фігури, а майстри облагороджують хідники, урни та облаштовують територію біля лавок – Малоголосківський парк набуває нових рис.

Скульптори відшліфовують дерев’яні фігури, а майстри облагороджують хідники, урни та облаштовують територію біля лавок – Малоголосківський парк набуває нових рис. Обабіч доріжок розташовують міфологічних істот, виготовлених зі старого ясена. Деревина не витримала негоди, тож використати її з користю вирішили у такий спосіб.

Скульптор Антон Лубій розповідає: «Це ми бачимо зараз перед собою роботу «Повітруля» або можна назвати міфологічного птаха, вона виконана більш в такому формальному стилі модерновому і плюс вона буде кольорова ще».  

Окрім «Повітрулі» скульптори зробили лісового царя, паркового ангела, а із коріння ясену планують вирізати оленя.

Співзасновник девелоперської компанії «LEV DEVELOPMENT» Олександр Островський додає: «Ми поставили собі за мету до кінця цього року привести цей парк до стандартів, які дозволять сім львів’янам приємно і безпечно відпочивати тут у будь-яку пору року.Ми бачимо цей парк в стилі еко і використовуємо всі матеріали, які дала нам природа і перетворюємо їх у витвори мистецтва».  

За своїми розмірами Малоголосківський парк має близько двох з половиною гектарів, за останні пів року компанія «Лев Девелопмент»  розчистила більшу частину зеленої зони. Спершу тут організовували толоки, а потім взялися за реставраційні роботи.

Богдан Сороковий, керівник керівної компанії «Сервіс-хаус» згадує: «Непрохідні хащі – це все ми випилювали, викорчовували, все планували. Вивозили все сміття, так само тут було дуже багато самовільних забудов як колись дачі ставили люди. 10 років тим ніхто не користувався, тут вже багато було і безхатченків, які тут жили і всяке сміття зносили, дуже великий об’єм робіт проведено».

Перша скульптура уже красується у новому парку, ще два тижні роботи і можна спокійно приходити і знайомитися з новими міфічними мешканцями зеленої зони.

Нагадаємо, що Малоголосківський парк почала створювати на початку року компанія «Лев Девелопмент». Зараз роботи уже на фінальному етапі.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Яка зарплата патрульних поліцейських у Львові?
Зазначимо що за останні 5 років у правоохоронців зросла заробітна плата.
Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото) Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото)
Посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг потролив підопічних Шевченка, які вийшли у плей-оф завдяки перемозі збірної Швеції.
Loading...
Load next