«Я, «Побєда» і «Берлін»: уже сьогодні у Львові розпочнеться знімання фільму за книгою Андрія Кузьменка.

«Я, «Побєда» і «Берлін»: уже сьогодні у Львові розпочнеться знімання фільму за книгою Андрія Кузьменка.
У місті це триватиме з 17 до 27 серпня. Унаслідок цього, в місті частково перекриватимуть декілька вулиць і буде тимчасове зупинення курсування трансорту на декілька хвилин.Про це повідомили у Львів

У місті це триватиме з 17 до 27 серпня.

 Унаслідок цього, в місті частково перекриватимуть декілька вулиць і буде тимчасове зупинення курсування трансорту на декілька хвилин.

Про це повідомили у Львівській міськраді.

"До Львова повернувся сезон зйомок. Лише цього тижня завершилися зйомки польського детективу. Деякі зйомки можуть завдавати певні труднощі (ситуативні перекриття вулиць), тому ми з організаторами наперед перепрошуємо в мешканців Львова", - зазначається у повідомленні.

Денис Бекетов, локейшн-менеджер фільмування: "Ми б дуже хотіли розуміння і підтримку від мешканців Львова. До прикладу, на вулиці Менделєєва ми будемо відігравати дуже велику сцену, тому сподіваємось, що львів'яни будуть йти нам назустріч. Така ж ситуація буде на вул. Академіка Богомольця та на вул. Таманській: там є великий паркінг, і ми розуміємо, що зйомки будуть заважати людям, але намагаємось знайти компроміс".

Головним героєм стрічки буде прообраз Кузьми, а в основі сюжету – реальні історії з життя музиканта. Пригодницьку комедію планують випустити у прокат вже наприкінці цього року.

Режисером-постановником фільму є Ольга Ряшина. Автори адаптації сценарію — Анатолій Крим та Олексій Комаровський. Продюсерами стрічки виступили Олексій Терентьєв та Артем Доллежаль.

До слова, кінопроєкт комедії за романом Кузьми Скрябіна став одним із переможців 11 конкурсного відбору Держкіно. Державна підтримка стрічки складає 27 мільйонів гривень, а це – 75% від загальної вартості виробництва фільму.

Нагадаємо, що у Львові тимчасово змінять схему руху двох трамвайних маршрутів. Через капітальний ремонт трамвайної колії на вулиці Дорошенка біля зупинки «Головна пошта» відбудуться зміни в русі трамвайних маршрутів №1 та №2.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next