У Львові інспектують, як освітні заклади прийматимуть учнів у новому навчальному році

У Львові інспектують, як освітні заклади прийматимуть учнів у новому навчальному році
Перевірка готовності до нового навчального року.У цьому навчальному закладі працюватимуть 2 входи для оперативного приймання учнів та перевірки їхньої температури.

Перевірка готовності до нового навчального року.

У цьому навчальному закладі працюватимуть 2 входи для оперативного приймання учнів та перевірки їхньої температури. Школярі різних класів розпочинатимуть уроки в різний час, щоб не було великого скупчення.

"Зараз я активно оглядаю, наскільки наші школи готові до навчання в умовах COVID-19. Чи будуть діти дотримуватись маскового режиму — важко сказати, адже це не так легко проконтролювати. Головна наша задача — вимірювання температури в дітей, щоб одразу бачити можливі загрози", - зазначив мер міста Андрій Садовий.

Загалом же місто виділило додатково 9,5 мільйонів гривень на закупівлю засобів індивідуального захисту для всіх вчителів, а також дітей, які забули їх вдома.

Варто зазначити, що Львівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 82 розташована на вулиці Шафарика, 13 та побудована у 1979 році. З 2013 тут організували інклюзивне навчання для дітей з особливими освітніми потребами за рекомендаціями ПМПК. У школі працює 86 вчителів, навчається 1104 учнів у 38 класах.

Нагадаємо, що у Львові жителі Шевченківського району святкували День Незалежності по-особливому. І канат перетягували, і куліш варили, і українських пісень слухали. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу" Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу"
Українка Світоліна здобула першу медаль для України у тенісі на Олімпійських іграх.
"Рухаємося цивілізованим шляхом": в Україні з 10 грудня буде заборонено безкоштовне розповсюдження пластикових пакетів "Рухаємося цивілізованим шляхом": в Україні з 10 грудня буде заборонено безкоштовне розповсюдження пластикових пакетів
Вже з 10 грудня вводиться в дію Закон № 1489-IX «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України». А саме починає діяти перший етап обмежень.
У Львові створять новий футбольний клуб «Карпати»
Команда збирається почати все з нуля і вже зібрали 18 гравців.
Loading...
Load next