Головні новини України за 22 вересня: стріляли в авто помічника Зеленського. У Дніпрі дівчина спалила український прапор

Головні новини України за 22 вересня: стріляли в авто помічника Зеленського. У Дніпрі дівчина спалила український прапор

Замах на вбивство Шефіра: за фактом обстрілу автомобіля першого заступника Зеленського відкрили справу 

Прокуратура завела кримінальну справу через замах на першого заступника Володимира Зеленського - Сергія Шефіра. Стрілянина трапилась, коли посадовець їхав з дому на роботу. Дорога, якою їхала автівка проходила через ліс, де з різних боків траси було зроблено кілька автоматних черг.

"Російський слід": у Кремлі заявили про свою непричетність до замаху на Шефіра

Слідство розглядає кілька версій замаху на Сергія Шефіра, але їх поки не будуть озвучувати. Зокрема, у Росії вже встигли заявити про свою непричетність до нападу та заявили, що в Україні, що б не сталося, "не можуть відкидати російський слід".

На Дніпропетровщині дівчина спалила український прапор

Після розголосу інциденту зі спаленням державного прапора України дівчину виключили з модельної агенції, в якій вона навчалась.

Відкриття 76-ї сесії Генасамблеї ООН у США: Зеленський провів переговори з главою Єврокомісії

Щорічні загальні дебати розпочалися 21 вересня й триватимуть до 27 вересня. Виступ президента України заплановано на сьогодні, 22 вересня.

У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер

Від поранень в одній із черкаських лікарень помер черкаський бізнесмен Михайло Козлов. Злочинці були одягнені в чорну форму з написом "СБУ".

Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі 

Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.

"Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO британець Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) напередодні бою з Олександром Усиком (18-0, 13 KO) вирішив залякати українця. Однак, українського боксера це не лякає.

Loading...
Load next