У Дрогобичі створили ще одну прийомну сім’ю

У Дрогобичі створили ще одну прийомну сім’ю
У місті, що на Львівщині функціонує 5 прийомних родин, в яких виховується та проживає 6 дітей-сиріт та дітей, що позбавлені батьківського піклування.Також наразі триває пошук батьків-вихователів для

У місті, що на Львівщині функціонує 5 прийомних родин, в яких виховується та проживає 6 дітей-сиріт та дітей, що позбавлені батьківського піклування.

Також наразі триває пошук батьків-вихователів для дитячого будинку сімейного типу у селі Наварія Пустомитівського району. Його відкриття планують цього року.

Варто зазначити, що дитячий будинок сімейного  типу - окрема сім'я, що створюється за бажанням подружжя або окремої  особи, яка не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менш як 5  дітей-сиріт і  дітей, позбавлених батьківського піклування.

Влада забезпечує пріоритет сімейного виховання та умови їх розвитку, надаючи фінансову та соціальну підтримку.

Якщо ви сім’я, або особа, яка маєте досвід у вихованні дітей і хочете піклуватися про дітей, стати їх батьками-вихователями, то звертайтеся до служби у справах дітей обласної державної адміністрації за телефоном (032) 235-44-56 та Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (032) 261-09-42.

Нагадаємо, що у Львові відкрили музей Андрея Шептицького. До виставки, присвяченої видатному Митрополиту, увійшло понад 500 експонатів, які роками самостійно збирав директор музею отець Севастьян.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла
Погода в Україні до кінця червня і на початку липня буде мінливою - з перепадом температури повітря в 10 градусів у низці регіонів, однак грозові дощі випадатимуть не часто.
Loading...
Load next