росія може завдати новий масований удар по Україні під час саміту G20 - Повітряні сили

росія може завдати новий масований удар по Україні під час саміту G20 - Повітряні сили

росія може завдати нового масованого ракетного удару по Україні під час саміту G20, який пройде на Балі 15-16 листопада. Про це в ефірі національного телемарафону заявив спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Усі події насуваються, і саміт "двадцятки". Вони дуже люблять приблизно на такі дні провести якісь провокації, - заявив Ігнат.

Він зазначив, що росія хоч і продовжує накопичувати зброю, у тому числі ракети, вони значно вичерпали свої запаси.

Ті ракети, які були у них до повномасштабного вторгнення, робилися ними роками. Їх складували, підвозили, розміщували... Це дуже складний процес виготовлення ракети. Це не один день-два робиться, - пояснив він.

Ігнат додав, що випустивши неймовірну кількість ракет по Україні, окупанти не можуть собі дозволити часто випускати такі самі залпи, як, наприклад, 10 жовтня. Тому вони накопичують свій запас, щоб у певний момент завдати удару.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Loading...
Load next