У Львові встановлять системи для автофіксації порушень правил дорожнього руху

У Львові встановлять системи для автофіксації порушень правил дорожнього руху
Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету львівської міськради. Система призначена для надання дієвої допомоги при проведенні профілактичної роботи щодо запобігання злочинам.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету львівської міськради.

Система призначена для надання дієвої допомоги при проведенні профілактичної роботи щодо запобігання злочинам.

Такий пілотний проєкт реалізують на двох ділянках, де часто трапляються ДТП: на вулиці Пасічній, 49 та Городоцькій, 389.

Камери працюватимуть протягом місяця, після чого у мерії отримають інформацію щодо кількості порушень на цих ділянках та визначить доцільність встановлення таких камер по всьому місту.

За словами заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк, незабаром Верховна Рада буде розглядати зміни до законодавства, які передбачають, що 30% коштів від порушення ПДР будуть надходити у місцеві бюджети.

Варто додати, системи фіксації порушень ПДР уже тестують у Вінниці та Миколаєві. Вартість однієї такої камери – майже 1 мільйон гривень.

Окрім цього, патрульна поліція Львівщини вже надала свої рекомендації департаменту МВС України стосовно встановлення камер автоматичної фото- та відеофіксації на таких вулицях Львова, як Кульпарківську, Стрийську, Шевченка, Городоцьку (Скнилівський міст), Княгині Ольги (від Володимира Великого до Сахарова), Липинського та проспект Чорновола.

Нагадаємо, що у Львові відновили партнерські пологи. Це стосується лише міських пологових відділень, що на вулиці Мечникова та на вулиці Раппопорта, який має запрацювати з 1 жовтня.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next