Зупинку громадського транспорту біля «Форуму» нарешті перенесли з повороту на вулиці Куліша, 44 на проспект Чорновола, 41

Зупинку громадського транспорту біля «Форуму» нарешті перенесли  з повороту на вулиці Куліша, 44 на проспект Чорновола, 41
Її фактично повернули на попереднє місце, повідомили у мерії.

Її фактично повернули на попереднє місце, повідомили у мерії. І уточнили, що комісія з безпеки дорожнього руху на час будівництва перенесла зупинку на перехрестя, бо у 2016 році на проспекті Чорновола розпочали зведення офісних приміщень.

Та будівлю вже спорудили, тож і павільйон для очікування маршруток вирішили перенести. Адже на поворотах встановлювати зупинки заборонено.

Додамо, весною на тому місці трапилася ДТП, коли водій в’їхав в зупинку.

Перенесення зупинки ще на початку року ініціював депутат ЛМР, керівник “Варта1” Ігор Зінкевич. Однак, в управлінні транспорту ці пропозиції ігнорували. Він зауважив, що зупинка, яку облаштували як тимчасову, так і залишилась після завершення будівництва, оскільки на місці зупинки зробили паркування. Тож на цьому місці часто створювались аварійні ситуації, оскільки пасажирів висаджували посеред дороги, через неможливість під’їхати до бордюру.

Разом із тим, там постійно були затори.

Нагадаємо, що зросте вартість проїзду на міжміський та приміський транспорт на Львівщині. В асоціації перевізників Львівщини кажуть: зростання ціни буде незначним – в середньому на 5-10%.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next