У Шевченківському районі Львова влаштували концерт на честь свята вулиці Миколайчука

У Шевченківському районі Львова влаштували концерт на честь свята вулиці Миколайчука
Затишну атмосферу містянам створили октет «Орфей», ансамбль «Високий замок», оркестр театру Заньковецької та гурт «Ladies’ trio».

Затишну атмосферу містянам створили октет «Орфей», ансамбль «Високий замок», оркестр театру Заньковецької та гурт «Ladies’ trio».  Додамо, що такий захід у спальному районі вже стала хорошою традицією для місцевих.

"Це гарна європейська традиція об’єднувати сусідів, мешканців вулиці, мікрорайону. Дуже часто мешканці будинку, які живуть на одній сходовій клітці, не знають один одного, тому це покликано соціалізувати людей, щоб більше спілкувалися, тішилися нашому життю", - каже організатор свята, депутат Львівської міськради від «Громадянської позиції» Роман Іванців.

Дійство приурочують ще й до храмового свята церкви, яка є у їхньому мікрорайоні. Під час забави привітали і освітян з днем вчителя.

"Це подвійне свято через те, що в нас відкрився храм, який збудували за 6 років завдяки отцю Андрію. І, власне, такі люди, як отець Андрій, Роман Іванців і інші, які входять у групу небайдужих людей мікрорайону, стараються, щоб цей він був красивим", - зазначив директор львівської школи №97 Петро Крупник.

Втішені святу і самі мешканці. Між багатоповерхівок ніде яблуку впасти. Люди кажуть: настільки заклопотані, що не мають часу спланувати собі культурне дозвілля.

Додамо, що свято вулиці у мікрорайоні Щурата відзначають вчетверте.  

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео) У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео)
У Маріуполі окупанти використали проти військових та цивільних отруйну речовину невідомого походження.
Loading...
Load next