Ремонтні роботи у трамвайному депо №2 у Львові, що на вул. Промисловій триватимуть рік

Ремонтні роботи у трамвайному депо №2 у Львові, що на вул. Промисловій триватимуть рік
Наразі тут проводять демонтаж покриття та старих колій, роботи на фасаді будівлі та проведення інженерних мереж. У компанії-підрядника зізнаються, роботи чимало.

Наразі тут проводять демонтаж покриття та старих колій, роботи на фасаді будівлі та проведення інженерних мереж. У компанії-підрядника зізнаються, роботи чимало. Однак планують вкластися у зазначені терміни. 

"Проєкт складний, виникає багато питань в процесі роботи. За допомогою замовника та фахівців, ми їх стараємося вирішувати якнайшвидше. Не в такому занедбаному стані воно і є, адже відповідна документація підтверджує це. Всі проводили обстеження. Я думаю, що ми якнайшвидше справимося з цією роботою", - пояснив старший виконавець робіт компанії-підрядника Ігор Бека.

Роботи розпочалися 10 серпня та планово триватимуть рік, кажуть у «Львівелектротрансі». За цей час тут планують зробити усе для комфортної та безпечної роботи персоналу. Зокрема перепланування всіх адміністративних і виробничих приміщень, а ще будівництво мийки, про яку на комунальному підприємстві говорять уже тривалий час.

"Проєктом передбачено встановлення нового сучасного мийного комплексу і системи очищування стічних вод, якої раніше, на жаль, не було. Це буде нова сучасна мийка, автоматизована, фактично без людського втручання. Тому ми маємо надію, що стандарт якісного миття невдовзі буде дотриманий", - зазначив директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

Вартість такого проєкту - близько 3,5 млн євро, які стовідсотково є кредитними коштами Європейського банку реконструкції та розвитку. 

"Сума контракту, відповідно до тендеру, становить 3,45 млн євро. В тому числі 20% ПДВ і 10% непередбачувані роботи. Ми думаєм, що вистачить, можливо буде навіть і економія", - каже керівниця групи реалізації проєктів Міжнародних Фінансових Організацій ЛКП «Львівелектротранс» Ірина Іванишин.

Роботи виконує підприємство, яке, до слова, є уже третім переможцем тендеру. Адже передували так би мовити, іще 2 невдалі спроби. 

"За реконструкцію депо бралися дві організації, які теж вигравали тендер, але в процесі робіт вони відмовлялися від виконання робіт. І тому, на жаль, ми змушені були розривати з ними контракти. Тривали й судові процедури. Ну і наразі, на цей час, я вважаю, що ми обрали якісного підрядника", - заявив Андрій Свищо.

Реконструкція депо – надзвичайно важлива, наголошує він. Адже невдовзі планується збільшення електротранспорту у Львові, який необхідно буде обслуговувати. Тоді як депо на Промисловій вміщатиме у себе його левову частку. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Урочистою ходою у Львові вшанували пам'ять загиблих Героїв та морально підтримали українських воїнів
Вшанувати загиблих та підтримати воїнів: вулицями Львова пройшов Марш нескорених. Розпочалася ця акція пам’яті на Личаківському цвинтарі, де поховані полеглі бійці, які воювали на Сході України.
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Loading...
Load next