У будинку у Львові на вул. Кульпарківській, 147 скаржаться, що благоустрій території зруйновано будівельним непотребом

У будинку у Львові на вул. Кульпарківській, 147 скаржаться, що благоустрій території зруйновано будівельним непотребом
"Тут була травичка, майданчик, все було упоряджено. Все це зруйновано. Зробився тут металолом, там макулатура, гаражі, автостоянка, а тут сміттєзвалище.

"Тут була травичка, майданчик, все було упоряджено. Все це зруйновано. Зробився тут металолом, там макулатура, гаражі, автостоянка, а тут сміттєзвалище. Так виглядає наше благополучне місто з наших вікон", - розповідає місцева Анна Кустолович.

Жителі кажуть, що в будинку постійно затоплює підвали, а через такі сміттєзвалища, рівень води може піднятися ще вище.

"Вся вода, яка буде стікати з того відкосу, буде йти під фундамент будинку. Не передбачені жодні зливи води, ні дощоприймачі, нічого", - зазначив мешканець Мирослав Брилинський.

Мешканці неодноразово зверталися на гарячу лінію міста, та кажуть, що на їхні запити ніхто не реагує. Тож вирішили звернутися до «Української галицької партії», аби їхню проблему почули.

"Мешканці зініціювали те, що біля їхнього будинку, всі новобудови поруч біля Кульпарківської 147 активно звозять сміття з будівництва цих новобудов. Якщо це територія міста, то комунальні служби зобов’язані вивезти це будівельне сміття і понести відповідальність за те, що сприяли впродовж останнього року замовчуванню цієї ситуації", - координаторка експертної групи «Української галицької партії» Андріана Шехлович.

Тож Андріана Шехлович додала, що спільно з мешканцями вони подали публічний запит, аби зрозуміти, кому належить територія і врешті зупинити незаконне скидання сміття.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next