26 листопада вийде у прокат фільм «Земля блакитна, ніби апельсин»

26 листопада вийде у прокат фільм «Земля блакитна, ніби апельсин»
Ця нова документальна стрічка українського виробництва поєднала у собі, здавалося б, непоєднуване – щасливе життя людей, які мешкають у зоні бойових дій. "Документальне кіно - це завжди історії реал

Ця нова документальна стрічка українського виробництва поєднала у собі, здавалося б, непоєднуване – щасливе життя людей, які мешкають у зоні бойових дій. 

"Документальне кіно - це завжди історії реальних людей. Коли ми приїхали в Красногорівку, то побачили їхню маму, братів, дім, в якому повно якихось звірів. Всі діти займаються музикою! Взагалі такий дуже кіношний будинок", - зазначила режисерка фільму Ірина Цілик.

Ще не з’явившись у широкому прокаті, фільм вже встиг здобути чимало світових нагород.

"Усе почалося з щасливої нагороди для українського кіно загалом. Це був приз за режисуру на фестивалі міжнародного кіно «Санденс» у США - там була наша світова прем'єра. Зараз фільм уже офіційно відібраний у понад 70 міжнародних фестивалів, маємо 17 різних нагород", - поділилася вона.

Презентували фільм і львів’янам. Відвідувачі допрем'єрного показу не стримують емоцій. Кажуть: цей фільм - чи не найкращий в українській кіноіндустрії.

З’явиться в українському прокаті стрічка вже у четвер, 26 листопада.

https://www.youtube.com/watch?v=Be-hRnfEupY

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Львівський зоопритулок «Домівка врятованих тварин» можуть закрити
Про це на своїй фейсбук-сторінці заявив директор зооприхистку Орест Залипський."Змушені до вас звернутись із проблемою, з якою ми стикаємось щодня.
Loading...
Load next