У Львові пройде суд над учасниками афери з нерухомістю

У Львові пройде суд над учасниками афери з нерухомістю
Про це повідомили 26 листопада у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.Зазначимо, що троє зловмисників незаконно заволоділи нерухомим майном громадян: підробляючи документи, вони здавали кварти

Про це повідомили 26 листопада у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Зазначимо, що троє зловмисників незаконно заволоділи нерухомим майном громадян: підробляючи документи, вони здавали квартири для малозабезпечених чи без постійного місця проживання людей.

Внаслідок цього учасники афери заподіяли потерпілим шкоду на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.

Стало відомо, що це були чоловіки зі Львова та Києва віком від 32 до 60 років. Також встановлено, що двоє львів'ян є братами.

"Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3,4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.28, ч.3,4 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України, завершене. Сьогодні, 26 листопада, обвинувальні акти відносно трьох зловмисників скеровані на розгляд суду", - зазначається у повідомленні.

Їм передбачається покарання у вигляді ув'язнення до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у Львові затримали контрабандиста, який вивозив культурні цінності у Росію. Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next