Дітей, які народились у період пандемії називають короніалами

Дітей, які народились у період пандемії називають короніалами
Дослідники проаналізували звички, які сформувалися у дітей на самоізоляції й дійшли до висновку, що так зване покоління короніалів стало пізніше прокидатися, але водночас більше бути корисним у дома

Дослідники проаналізували звички, які сформувалися у дітей на самоізоляції й дійшли до висновку, що так зване покоління короніалів стало пізніше прокидатися, але водночас більше бути корисним у домашніх справах. Ще з позитиву – сніданки на самоізоляції стали поживнішими та здоровими, батьки стали уважнішими до дітей, а от серед розваг першість почав займати телевізор.

Як розповіла кореспондентці ПравдаТУТ Львів школярка Вероніка, часу на карантині марно не витрачала: віртуально відвідувала спортивні тренування та навіть встигла виграти танцювальний онлайн-конкурс.  

Часто представників покоління Z та A пов’язують із короніалами. До цієї категорії людей входять діти, студенти та молоді підприємці, які гостро відчувають наслідки пандемії та обмеження внутрішньої свободи.

"Якщо ці покоління постійно жили в гаджетах і перебували більше у віртуальному світі, аніж у реальному, то зараз вони зрозуміли, що потребують спілкування з живими людьми", - пояснила бізнес-тренерка Людмила Калабуха.

Зазначимо, що окрім способу життя, змінилися і цінності людей, які живуть в епоху пандемії. Як мінімум, всі стали прискіпливішими до свого здоров’я та замислилися про фінансову подушку.

Проте, людство зіштовхнулося під час пандемії й з іншими викликами. Почали вчитися умовно уживатися з іншими в одному приміщенні на такий тривалий термін.

"У сім’ях, де були закладені сімейні цінності, такий замкнений простір йде на користь. Навіть спілкування з дітьми виходить на новий рівень, тобто вони шукають для себе спільні інтереси", - розповіла львівська психологиня Ольга Швед.

Людей, народжених у 1980-90х називали міленіалами – це перше покоління, яке виросло в епоху інтернету. Натомість усіх народжених у період пандемії й після неї вже охрестили короніалами чи ковідіалами, таку назву запропонував індійський часопис The Economic Times.

https://www.youtube.com/watch?v=TSf-XoXIOjs

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Українська тенісистка Світоліна програла 19-річній канадці у чвертьфіналі US Open (відео) Українська тенісистка Світоліна програла 19-річній канадці у чвертьфіналі US Open (відео)
Українська тенісистка Еліна Світоліна у трьох сетах програла 19-річній канадці Лейлі Фернандес в чвертьфіналі US Open та покинула турнір.
Loading...
Load next