Чи буде у Львові дистанційне навчання та локдаун

Чи буде у Львові дистанційне навчання та локдаун
Під час ранкового ефіру на радіо міський голова Андрій Садовий розповів про ситуацію із поширенням коронавірусу, а також можливість введення локдауну та переведення учнів на дистанційну форму навчан

Під час ранкового ефіру на радіо міський голова Андрій Садовий розповів про ситуацію із поширенням коронавірусу, а також можливість введення локдауну та переведення учнів на дистанційну форму навчання.

За слова посадовця, наразі дистанційне навчання — це лише рекомендація обласної комісії з питань ТЕБ і НС.

Сьогодні, 9 березня проведуть міське засідання комісії, до якого проаналізують ситуації із захворюваністю по школах та приймуть рішення.

Зазначимо, що сьогодні школярі навчаються у навчальних закладах. Лише деякі школи перейшли на дистанційне навчання, оскільки мають право самостійно приймати такі рішення.

"Ми не виключаємо, що найближчим часом може бути таке, адже спостерігаємо різкий ріст кількості хворих. За словами медиків, ця хвиля вірусу є дуже агресивною, щодня до лікарень поступає близько 30 нових пацієнтів", - додав Андрій Садовий.

Зараз локдаун ввели в Івано-франківській, Закарпатській та Чернівецькій області.

Нагадаємо, що на Львівщині медзаклади переповнені хворими на коронавірус.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Інформація про українських воїнів, що заборонена для поширення: список від Міноборони Інформація про українських воїнів, що заборонена для поширення: список від Міноборони
Під час війни українцям радять дуже обережно ставитись до інформації, яку поширюють в соцмережах, адже вона може піти на користь ворогу. У Міноборони детально розповіли, про що краще змовчати.
Loading...
Load next