У Львові в під'їздах вже протягом місяця немає світла у під’їздах

У Львові в під'їздах вже протягом місяця немає світла у під’їздах
Мешканці будинку, що на вулиці Бойчука, 3 скаржаться на відсутності електроенергії. Кажуть, що усе через конфлікт з «Львівобленерго»."Нам надали договір з «Львівобленерго».

Мешканці будинку, що на вулиці Бойчука, 3 скаржаться на відсутності електроенергії. Кажуть, що усе через конфлікт з «Львівобленерго».

"Нам надали договір з «Львівобленерго». Згідно з яким мешканцям на обслуговування навішується кабель, який йде поза межами будинку і до підстанції. Він не є власністю мешканців. Ми з цим не погодились", - розказав у коментарі ПравдаТУТ Львів голова правління ЖБК №78 Віктор Репчинський.

Представники житлово-будівельного кооперативу кажуть, що кабель проклали ще тоді, коли зводили багатоповерхівку. Зараз він потребує оновлення. Люди вважають, що підписання угоди, яку пропонує Львівобленерго, це зайві витрати для мешканців будинку.

Тож мешканці звернулися до міської влади та депутатів. Наголошують, що понад місяць без світла у під’їздах та підвалах це вже занадто. Зокрема, Оксана Маруняк наголосила, що вже має напрацювання, як можна вирішити цю ситуацію на користь жителів багатоповерхівки. Вона напише звернення на департамент житлового господарства на Ірину Маруняк.

У Львівобленерго нас запевнили, що вони не намагаються обманути мешканців. Натомість пояснюють: раніше цим будинком опікувалося ЛКП. А після розірвання угоди підприємству з постачання електроенергії треба, щоб їм хтось юридично передав у власність цей кабель.

Представники обленерго пообіцяли найближчим часом надати більш розширену відповідь щодо цієї ситуації.

https://www.youtube.com/watch?v=Oks1K8UnN4c

Нагадаємо, що львів’яни найбільше звертаються “Гарячу лінію” зі скаргами щодо благоустрою.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У львівському ліцеї частину дітей відправили навчатися вдома
З вівторка у ліцеї «Сихівський» усіх дітей з 5 по 11 класи перевели на дистанційну форму навчання, бо в кількох вчителів виявили коронавірус.
Loading...
Load next