Новий слідчий ізолятор збудують на околиці Львова

Новий слідчий ізолятор збудують на околиці Львова
Будівництво нового СІЗО збудують на вулиці Збиральній, що знаходиться неподалік "Метро" та "Епіцентр" на західному виїзді зі Львова.Відповідне рішення прийняли під час засідання, 19 березня, виконав

Будівництво нового СІЗО збудують на вулиці Збиральній, що знаходиться неподалік "Метро" та "Епіцентр" на західному виїзді зі Львова.

Відповідне рішення прийняли під час засідання, 19 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови й обмеження на будівництво нового тюремного комплексу державній кримінально-виконавчій службі.

Як повідомляє Zaxid.net, загальна площа нового СІЗО становитиме 8,3 га. Територія слідчого ізолятора складатиметься з декількох корпусів: п’ятьох режимних корпусів, лікарні на 150 місць, спортзалу, збірного та слідчого відділень. Загалом одночасно у новозбудованому СІЗО зможе перебувати 720 чоловіків, 70 жінок і неповнолітніх. Окрім того, на території ізолятора облаштують сектор максимального рівня безпеки на 50 людей. На території слідчого ізолятора також будуть їдальня, лазня, клуб, крамниця і пекарня.

До того ж на території майбутнього тюремного комплексу облаштують навчальні класи для потреб кінологів, збудувати розплідник та вольєр для службових собак, а також гараж для автомобілів та складські приміщення. Зокрема, буде виділене відповідне місце, яке буде відведене для прогулянкових зон для чоловіків, жінок, матерів з дітьми, інфекційних хворих, та для занять спортом.

Зазначимо, що львівська міська рада, у 2016 році виділила місце для нового слідчого ізолятора з умовою, що СІЗО, яке знаходиться на вулиці Городоцькій припинить свою роботу. В старому приміщенні інвестор, якого знайшло Міністерство Юстицій України у 2018 році, має намір відкрити торгово-розважальний центр та Музей жертв політичних репресій. Протез того часу жодних кроків щодо продажу будівлі цього СІЗО не відбувається, там і надалі утримують арештантів.

Нагадаємо, що у Львівській області, правоохоронці затримали чоловіка який розбещував неповнолітніх хлопчиків.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next