Спільник Семенченка вийшов із СІЗО під заставку 5 млн грн

Спільник Семенченка вийшов із СІЗО під заставку 5 млн грн
Євген Шевченко, підозрюваний у справі створення "приватної військової компанії" разом із депутатом Семеном Семенченком, вийшов із слідчого ізолятора під заставу в 5 мільйонів гривень.

Позаштатний агент НАБУ Шевченко запевняє, що не має нічого спільного з охоронною кампанією Семенченка. Суд заарештував чоловіка, однак за нього внесли заставу та відпустили додому. Про це Шевченко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

" Друзі, я вдома! Поруч зі своєю дружиною і своїм сином – це найголовніше, що є в моєму житті. І я від усього серця хочу подякувати тим своїм друзям, які не відвернулися у лиху годину, і всім тим небайдужим людям, які, піклуючись про мою долю, допомогли зібрати величезну суму застави у розмірі 5 млн грн ", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що Євгена Шевченка суд зобов'язав носити електронний браслет, і обмежили в переміщенні по Києву. Фактично заставу внесла дружина Шевченка, зібрати 300 тисяч гривень допомогли друзі сім'ї.

Також, у своєму дописі позаштатний агент повідомив про свою прес-конференцію яку він має намір провести 1 квітня, однак за умови якщо він "лишиться на волі".

" Викладу всі факти про процес фальсифікації справи проти мене. Розповім, як це робили слідчі. Як брехав просто під час судового засідання прокурор. І яка конкретно посадова особа перебувала в кабінеті судді Печерського суду, коли та виносила своє рішення. Якщо ж ця система, гнила і корумпована, все ж відправить мене за ґрати без можливості застави, то пресконференцію проведуть мої адвокати ", - анонсував чоловік.

Нагадаємо, що Служба безпеки України підозрює Семена Семенченка та Євгена Шевченка у створенні незаконної приватної військової компанії. За повідомленням СБУ діяльність цієї компанії була спрямована на підготовку до вчинення тяжких злочинів, зокрема проти основ національної безпеки.

Читайте також
Депутату Семенченку повідомили про підозру
Служба безпеки України підозрює депутата Семена Семенченка у створенні незаконного збройного формування. Йому оголосили підозру.
"Зацікавився як новим тренером": Шевченко може очолити збірну Польщі "Зацікавився як новим тренером": Шевченко може очолити збірну Польщі
Раніше українця Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера італійського "Дженоа".
Loading...
Load next