"Зацікавився як новим тренером": Шевченко може очолити збірну Польщі

"Зацікавився як новим тренером": Шевченко може очолити збірну Польщі
Раніше українця Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера італійського "Дженоа".

Український футболіст і тренер Андрій Шевченко може найближчим часом очолити збірну Польщі. Сторони вже розпочали переговори. Про це заявив спортивний журналіст Нікола Скіра в Twitter.

Польський футбольний союз зацікавився Андрієм Шевченком як новим тренером національної збірної. Ведуться переговори, — написав журналіст.

Зауважимо, що Польща розпочала пошуки нового головного тренера після відставки Паулу Соузи.

В даний час вони розглядають також і кандидатуру швейцарця Марселя Коллера. Очікується, що остаточне рішення буде оголошено 19 січня.

Нагадаємо, 15 січня стало відомо, що Андрія Шевченка звільнили з посади тренера "Дженоа".

Варто зазначити, що Шевченко очолив "Дженоа" у листопаді 2021 року, таким чином він пробув тренером цього клубу менш як три місяці.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Поки не знайде нового місця роботи": Дженоа не розірвала контракт із Шевченком "Поки не знайде нового місця роботи": Дженоа не розірвала контракт із Шевченком
Така практика використовується у Дженоа вже не вперше.
Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ
Раніше повідомлялося, що, окрім Шевченка, на тренерський місток поляків претендують Адам Навалка, Міхал Пробіж та Ян Урбан.
Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото) Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото)
Посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг потролив підопічних Шевченка, які вийшли у плей-оф завдяки перемозі збірної Швеції.
Loading...
Load next