Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим

Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим
Уряд запроваджує експериментальний проєкт, який дасть змогу отримувати реєстраційні послуги зі створення ФОП без участі державного реєстратора.

Послуга відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшою та простішою. Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Механізм спрямований на зменшення адміністративного навантаження та має низку переваг: усунення корупційної складової та суб’єктивного фактору під час державної реєстрації в органах державної влади.

Читайте також
Зеленський доручив уряду терміново розпочати реставрацію костелу Святого Миколая (відео) Зеленський доручив уряду терміново розпочати реставрацію костелу Святого Миколая (відео)
Пожежа не торкнулася деревʼяного вівтаря та амвона, також не постраждали і фігури по обидва боки згорілого органа. Обгорів лише хрест у вівтарної частини. Проте, увесь храм закопчений та залитий водою, згоріло найцінніше — орган.
"Ми не плануємо впроваджувати повний локдаун у всій країні", - Шмигаль (відео) "Ми не плануємо впроваджувати повний локдаун у всій країні", - Шмигаль (відео)
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що уряд не планує впроваджувати повний локдаун у всій країні.
В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки
З 16 квітня в Україні набули чинності закони щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки. Окрім цього зросли штрафи за хибний виклик рятувальників, поліції і швидкої допомоги.
Loading...
Load next