"Укрзалізниця" попросила Усика бути обережним і не фотографуватись на колії (фото)

"Укрзалізниця" попросила Усика бути обережним і не фотографуватись на колії (фото)
Заради оригінальної світлини боксер Олександр Усик вирішив сфотографуватись, сидячи на залізничних коліях. Тим часом "Укрзалізниця" закликала боксера більше не порушувати правила і берегти нерви машиністів.

Боксер Олександр Усик зробив декілька фото на колії та опублікував їх у своїй соціальних мережах. Зокрема, представники "Укрзалізниці" відреагували на такі дії Усика та закликали спортсмена не порушувати правил безпеки, написала компанія на своїй сторінці у Facebook.

Заради вдалого й оригінального фото боксер вирішив знятися, сидячи на залізничних коліях.

Укрзалізниці вкотре доводиться переживати через поведінку кумирів багатьох українців. Цього разу відомий боксер Усик, мабуть, забув про правила поведінки на об’єктах залізниці та сів на колію заради оригінальної світлини для соцмереж. Олександре, серед залізничників теж багато Ваших фанів, але правил важливо дотримуватися. Бережіть себе і нерви машиністів, - наголосили в компанії.

"Укрзалізниця" попросила боксера більше не порушувати правила й бути прикладом для своїх шанувальників. Представники компанії також щиро побажали боксеру успішної підготовки до бою з Джошуа: "І нехай кулаки будуть такими ж міцними, як рейки Укрзалізниці".

Однак, під дописом "Укрзалізниці" користувачі мережі Facebook залишили чимало жартівливих й обурливих коментарів з приводу такого фото Олександра Усика та допису компанії:

  • Варто згадати принцип роботи у більшості пасажирських вагонів УЗ, а саме туалетів, і стане зрозуміло чого його туди потягнуло.
  • Він просто не знає як працює туалет у вагоні... (або знає).
  • Бракує на фото сємок і півасіка.
  • Видно у керівництва УЗ більше інших турбот немає. Зосередьтеся краще не за спостереженням за Усиком, а за станом шпал на окремих ділянках залізниці.
  • Ооо, Боги оце він страшних речей наробив.  Сів на рейки.  Адмін, у вас немає про що більше писати? Все так добре в УЗ?

Зазначимо, що українець Олександр Усик і британський боксер Ентоні Джошуа зійдуться в поєдинку, який ймовірно відбудеться у вересні. Наразі очікується підтвердження бою на офіційному рівні.

Читайте також
«Я розкажу ще більше»: дружина боксера Усика опублікувала емоційну промову (фото) «Я розкажу ще більше»: дружина боксера Усика опублікувала емоційну промову (фото)
Катерина Усик відверто розказала про «русскій мір».
"Укрзалізниця" передасть своїх двох ведмедів до зоопарку у Нідерландах "Укрзалізниця" передасть своїх двох ведмедів до зоопарку у Нідерландах
"Укрзалізниця" виявила на балансі одного зі своїх структурних підрозділів у Запоріжжі двох ведмедів. Тепер акціонерне товариство передасть їх зоопарку в Нідерландах.
Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.
Loading...
Load next