Україна – Північна Македонія: вперше в історії Євро матч судитиме арбітр з Аргентини

Україна – Північна Македонія: вперше в історії Євро матч судитиме арбітр з Аргентини
Збірна України стане учасником суддівського експерименту на Євро-2020. Матч другого туру проти Північної Македонії судитиме аргентинський арбітр Фернандо Андреса Рапалліні.

Судити матч між Україною та Північною Македонією, Рапалліні допомагатимуть його колеги та співвітчизники - Хуан Пабло Белатті та Дієго Йаміль Бонфа, повідомляє УАФ.

Арбітр системи VAR — Алехандро Ернандес (Іспанія). Асистенти арбітра VAR — Хосе Марія Санчес (Іспанія) та Філіппо Мелі (Італія). Третій асистент арбітра VAR — Хуан Мартінес Мунуера (Іспанія), - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що аргентинські арбітри працюють на Євро через обмін суддівськими бригадами між УЄФА та КОНМЕБОЛ (Південноамериканська конфедерація футболу).  Зокрема, до європейських суддів вперше приєднаються рефері з Південної Америки, а європейці вирушать у Південну Америку.

Матч Україна - Північна Македонія відбудеться в Бухаресті післязавтра, 17 червня. Початок о 16:00.

Нагадаємо, що 13 червня, українські футболісти з рахунком 2:3 програли команді Нідерландів у матчі першого туру групового етапу чемпіонату Євро-2020. Усі п’ять голів були забиті у ворота збірних України та Нідерландів вже у другому таймі матчу. Поєдинок між "жовто-синіми" та "помаранчевими" нідерландцями відбувся в Амстердамі на стадіоні "Йохан Кройфф Арена".

Читайте також
"Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020 "Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020
Президент України Володимир Зеленський привітав збірну України з першою перемогою на Євро-2020. У матчі із Північною Македонією українські гравці здобули перемогу для України і закінчили "поєдинок" із рахунком 2:1.
Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії
Сьогодні, 17 червня, о 16:00 збірна України поміряється своїми силами із футболістами з Північної Македонії. Зокрема, головний тренер українських футболістів визначився з основним складом гравців.
Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1 Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1
Збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті Євро-2020. Матч зі збірною Північної Македонії закінчився з рахунком 2:1, на користь України.
Loading...
Load next