Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії

Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії
Сьогодні, 17 червня, о 16:00 збірна України поміряється своїми силами із футболістами з Північної Македонії. Зокрема, головний тренер українських футболістів визначився з основним складом гравців.

Тренерський штаб збірної України на чолі з Андрієм Шевченком визначився з заявкою на гру другого туру футбольного Чемпіонату Євро-2020 проти Північної Македонії, який розпочнеться вже о 16 годині.

Зокрема, до списку потрапили 23 українських футболісти, повідомляє пресслужба УАФ. На жаль, сьогоднішній матч з Північною Македонією пропустять Олександр Зубков через травму, а також Денис Попов і Роман Безус. Натомість до своїх колег на полі після травми приєднається лідер київського Динамо Віктор Циганков.

Остаточна заявка має такий вигляд:

  • Воротарі - Гергій Бущан, Андрій Пятов, Анатолій Трубін;
  • Захисники - Едуард Соболь, Сергій Кривцов, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Микола Матвієнко, Олександр Тимчик;
  • Півзахисники - Сергій Сидорчук, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Руслан Малиновський, Олександр Зінченко, Микола Шапаренко, Марлос, Євген Макаренко, Віктор Циганков;
  • Нападники - Роман Яремчук, Артем Бєсєдін, Артем Довбик.

Зауважимо, що на сьогоднішньому матчі букмекери вважають фаворитом саме "синьо-жовтих" гравців. Так, перемога України - 1,73, перемога Північної Македонії - 5,4, нічия - 3,8. Футбольний матч відбудеться у Бухаресті на "Арені Націонале", а стартовий свисток арбітра пролунає вже сьогодні, о 16:00.

Зокрема, поєдинок стане п’ятою зустріччю між цими суперниками за всю історію.

Нагадаємо, що сьогодні збірна України стане учасником суддівського експерименту на Євро-2020. Матч другого туру проти Північної Македонії судитиме аргентинський арбітр Фернандо Андреса Рапалліні. Зокрема, до європейських суддів вперше приєднаються рефері з Південної Америки, а європейці вирушать у Південну Америку.

Читайте також
"Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020 "Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020
Президент України Володимир Зеленський привітав збірну України з першою перемогою на Євро-2020. У матчі із Північною Македонією українські гравці здобули перемогу для України і закінчили "поєдинок" із рахунком 2:1.
Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1 Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1
Збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті Євро-2020. Матч зі збірною Північної Македонії закінчився з рахунком 2:1, на користь України.
Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020 Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020
Олександр Зубков, який отримав травму на матчі із нідерландцями, хоч і готувався до матчу, але все ще не залікував ушкодження і все ж таки не зіграє під час матчу із командою Англії.
Loading...
Load next