Новий статус: Житомирський аеропорт відтепер міжнародний

Новий статус: Житомирський аеропорт відтепер міжнародний
Тут діятиме цілодобовий пункт пропуску через кордон.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні сьогодні, 30 червня.

У поясненні до розпорядження йдеться, що відкриття міжнародних рейсів буде сприяти реалізації туристичного потенціалу регіону. 

Зокрема, рейси за кордон забезпечуватимуть потреби населення та економіки регіону в авіаперевезеннях.

Нагадаємо, що у жовтні 2020 року за дорученням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля створили спеціальну комісію, яка визнала аеропорт Житомира готовим до міжнародних перевезень.

Читайте також
Літак з США: аеропорт "Житомир" прийняв перший міжнародний авіарейс (фото) Літак з США: аеропорт "Житомир" прийняв перший міжнародний авіарейс (фото)
Літак, який першим прилетів в Україну на житомирське міжнародне летовище візьме участь в космічному фестивалі "KOROLОV AVIA FEST 2021", що відбудеться у Житомирі.
На борту перебуває 79 українців: з Афганістану вилетів третій український літак (відео) На борту перебуває 79 українців: з Афганістану вилетів третій український літак (відео)
Ще один евакуаційний літак вилетів з Кабула до України. На його борту перебувають 79 громадян України та членів їх сімей
"Бориспіль" вперше в історії потрапив у топ-15 найбільших аеропортів Європи "Бориспіль" вперше в історії потрапив у топ-15 найбільших аеропортів Європи
Український аеропорт, що знаходиться у Борисполі на Київщині за підсумками січня-квітня увійшов до топ-15 найбільших аеропортів Європи за кількістю пасажирів.
Loading...
Load next