Черновецький заявив, що замовляв повій Кучмі та Литвину (відео)

Черновецький заявив, що замовляв повій Кучмі та Литвину (відео)
Колишній мер Києва Леонід Черновецький зробив сенсаційну заяву. Він також зазначив, що високопосадовці знущалися й принижували повій.

Нещодавно, колишній мер Києва Леонід Черновецький розповів, що у 1990-х роках нібито оплачував повій для тодішнього керівництва держави, зокрема – президента Леоніда Кучми.

Про це ексмер Києва повідомив у своєму Youtube. 

Він сказав, що було це тоді, коли він був депутатом Верховної Ради та працював банкіром.

Черновецький розповів, що одного вечора до нього прийшов його знайомий, перший заступник міністра внутрішніх справ. Він не уточних хто саме це був, проте зазначив, що ця особа курувала ДАІ. Цей же знайомий просив допомогти, наголосив, що його виганяють з роботи. Мовляв, Кучма, глава МВС Юрій Кравченко, спікер Ради Іван Плющ та нардеп Володимир Литвин їдуть в сауну.

 Якщо я не приведу повій, мене звільнять, а я жодної не знаю. Знаю, що на вокзалі є, але вони таких не хочуть, хочуть "порядних дівчат, – пригадав Черновецький.
 

Колишній мер столиці наголосив товаришу, що він не зраджує дружині. Проте, потім згадав, що раніше ходив у протестантську церкву, до якої інколи приходили й повії, деякі з яких вже змінили рід діяльності. Тож і звернувся до тієї церкви. На наступний день його знайомий зателефонував, сказав, що його залишили на посаді.

Проте, жінка, до якої вони зверталися, попросила доплатити кожній з дівчат за послуги по 2 тисячі доларів. Вона сказала, що високопосадовці знущалися з її подруг й принижували, як тільки могли. Черновецький стверджує, що віддав їй ці гроші. 

 

Читайте також
Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео) Вбивство Георгія Гонгадзе: посольство США закликало українську владу притягнути вбивць до відповідальності (відео)
Жорстоке вбивство українського опозиційного журналіста та громадського діяча Георгія Гонгадзе трапилось у 2000 році. Згодом 2 листопада того самого року його обезголовлене тіло знайшли в Таращанському лісі. Поховали тіло вбитого журналіста 22 березня 2016 року в Києві, однак замовники вбивства досі не встановлені.
Перший дзвоник в Україні: політики та артисти святкують День знань (відео) Перший дзвоник в Україні: політики та артисти святкують День знань (відео)
1 вересня в Україні святкують Перший дзвоник і День знань. Традиційно у цей день починається новий навчальний рік.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next