Захоплення Кабміну ветераном АТО з гранатою: чоловіку повідомили про підору (відео)

Захоплення Кабміну ветераном АТО з гранатою: чоловіку повідомили про підору (відео)
Володимиру Прохничу, ветерану АТО, який з гранатою прийшов до будівлі Кабінету Міністрів, повідомили про підозру. Чоловіку загрожує до 7 років ув'язнення.

Чоловіку, який увійшов до Кабміну з гранатою й погрожував підірвати будівлю, повідомили про підозру. Наразі ж вирішується питання щодо обрання Володимиру Прохничу запобіжного заходу, повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 43-річному чоловіку, який вчора захопив приміщення Кабінету Міністрів на вул. Грушевського 12/2, утримував людей та погрожував підірвати себе гранатою, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, дії ветерана АТО кваліфікували відразу за трьома статтями - Прохничу повідомили про підозру в захопленні державних будівель, незаконному позбавленні волі та незаконному поводженні зі зброєю.

Вирішується питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу. Мотиви та обставини вчинення злочину встановлюються, - додали у прокуратурі.

Зазначимо, що раніше у прокуратурі назвали попередні мотиви дій ветерана. Мовиться про невдоволення роботою Кабміну та недостатнє фінансування військових.

Нагадаємо, що Володимир Прохнич родом з Луганщини, наразі проживає в Ірпені, що на Київщині. Відомо, що там він займається підприємницькою діяльністю. Зловмиснику 43 роки. Він також неодноразово звертався до волонтерів по психологічну, моральну та зрідка матеріальну допомогу.

Читайте також
"Ми не плануємо впроваджувати повний локдаун у всій країні", - Шмигаль (відео) "Ми не плануємо впроваджувати повний локдаун у всій країні", - Шмигаль (відео)
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що уряд не планує впроваджувати повний локдаун у всій країні.
В Україні відтермінували запуск 5G: у бюджеті не вистачає коштів В Україні відтермінували запуск 5G: у бюджеті не вистачає коштів
Причиною відтермінування стала відсутність державного фінансування необхідних для запуску 5G наукових досліджень.
Криголам з Британії: Україна придбає судно для полярників за 5 мільйонів доларів (фото) Криголам з Британії: Україна придбає судно для полярників за 5 мільйонів доларів (фото)
Уряд України виділив кошти на придбання криголаму для антарктичних експедицій та українських полярників.
Loading...
Load next