На Вінничині фермер добу утримував свого робітника у сушарці для фруктів (відео)

На Вінничині фермер добу утримував свого робітника у сушарці для фруктів (відео)
Прохання чоловіка про допомогу, яке лунало з зачиненого зерносховища, почула місцева жителька і повідомила в поліцію.

Інцидент стався у селі Вербівка Погребищенської територіальної громади, що на Вінниччині. Майже добу 43-річний заручник просидів без їжі та води у металевій сушарці для фруктів, яка знаходилась всередині зерносховища, зовні засипана  зерном. У такий спосіб фермер вирішив покарати свого працівника за погано відремонтований трактор.

Про це сьогодні, 10 серпня, повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Позбавлений волі чоловік міг там лише сидіти, через те, що приміщення було заповнене металевими полицями для сушіння фруктів. Він знемагав від спеки, без води та їжі у виснажливих умовах, - йдеться у повідомленні. 


Потерпілий пояснив поліції, що його незаконно позбавив волі фермер, в якого він  неофіційно працював різноробочим. Підприємець у такий спосіб вирішив покарати робітника, який не належно, на його думку, відремонтував трактор.

Прохання про допомогу почула місцева мешканка. Вона й викликала поліцію.

Поліцейські звільнили заручника, якого незаконно утримував у виснажливих умовах роботодавець. За вчинення злочину фермеру загрожує до 5 років позбавлення волі.  

 

Читайте також
Святкування Рош га-Шана в Умані: за добу зареєстрували 13 порушень (відео) Святкування Рош га-Шана в Умані: за добу зареєстрували 13 порушень (відео)
Хасиди в Умані протягом 6 – 8 вересня відзначають Рош га-Шана. З цієї нагоди до України прибули десятки тисяч паломників.
У Хмельницькому патрульний відмовився спілкуватися державною мовою (відео) У Хмельницькому патрульний відмовився спілкуватися державною мовою (відео)
Законодавство України зобов’язує працівників державних органів володіти державною мовою. А з 16 липня уся сфера обслуговування повинна спілкуватися з клієнтами українською, за тим винятком, якщо клієнт сам просить спілкуватися з ним іншою мовою, в тому числі й російською.
Loading...
Load next