Українська турфірма орзанізовує тури до окупованої РФ Абхазії: посольство Грузії назвало це "неприйнятним"

Українська турфірма орзанізовує тури до окупованої РФ Абхазії: посольство Грузії назвало це "неприйнятним"
Дружні відносини між Україною та Грузією зараз знаходяться на високому рівні, проте є сили, які хочуть їм нашкодити, переконані у грузинському посольстві.

Українську турфірму "Кулуар похід" звинуватили в організації туристичних походів в Абхазію, яка є непідконтрольною територією Грузії. Зокрема, у грузинському посольстві назвали організацію поїздок до окупованої Росією Абхазії спробою зашкодити відносинам між Києвом та Тбілісі, повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на відповідь посольства на запит видання. 

Разом з тим, існують сили, які бажають втрутитись та нашкодити відносинам між двома країнами. Посольство Грузії в Україні висловлює вкрай негативне ставлення у зв’язку із організаціями турів на окуповану територію Грузії українською туристичною фірмою "Кулуар поход", - зазначається у листі-відповіді.

У посольстві також наголосили, що звернулося до Міністерства закордонних справ України з цього приводу: "Беручи до уваги наше стратегічне партнерство, ми вважаємо неприйнятним той факт, що туристична компанія в Україні організовує тури до окупованої території Грузії. Ми повинні дослідити походження та діяльність зазначеної компанії".

Нагадаємо, що 10 серпня український блогер та мандрівник, учасник бойових дій Валерій Маркус поширив інформацію про те, що українська туристична компанія влаштовує гірські тури в Абхазію. Т оді ж у мережі опублікували скріншот з сайту "Кулуар похід", який підтверджує цю інформацію.

Проте, у відповідь у компанії заявили, що не організовують і не водять турів до Абхазії, а лише консультують туристів щодо вибору спорядження та маршруту. Та посольство Грузії має намір дослідити походження та діяльність вказаної компанії.

Читайте також
Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео) Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео)
Телеканал "ПравдаТУТ Львів" разом із туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL" розігрує дві путівки до казкової Албанії.
Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня
Вже з 15 травня українці зможуть літати до Туреччини без ПЛР-тесту, однак з іншою умовою - залишається в силі вимога заповнити спеціальну форму перед вильотом.
Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.
Loading...
Load next