Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео)

Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео)
Телеканал "ПравдаТУТ Львів" разом із туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL" розігрує дві путівки до казкової Албанії.

Старовинні фортеці, райські пляжі та кришталево чисте море. Розіграш путівки до казкової Албанії триває на сторінці телеканалу "ПравдаТУТ Львів" у мережі Facebook ще триває.

Імена двох щасливчиків, які поїдуть у подорож, дізнаємось вже 26-го липня, а журналісти телеканалу обов’язково знімуть про це матеріал. Путівку розігрують у партнерстві із туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL".

Переможці вирушать до сонячної Албанії вже 4 серпня. За 5 днів вони побачать найцікавіші туристичні перлини Балканської Адріатики, спробують місцеву кухню та поринуть в атмосферу романтичного середньовіччя. А в останній день подорожі переможці розіграшу зможуть відпочити на березі моря у Чорногорії.

Окрім того, ще є можливість побачити екскурсію на Бокоторську бухту – це одна з найгарніших за красою ландшафту по природі своїй, місцевість в Чорногорії, яку обов’язково варто побачити. Якщо ви вже потрапили до цієї країни, ви мусите це побачити, тому що це — надзвичайна краса, - розповіла директорка туристичної компанії "IN.DI.GO. TRAVEL" Інесса Гетманська.

Участь може взяти кожен охочий, звісно окрім працівників телеканалу та туристичної компанії, наших партнерів. Відповідно для того, щоб взяти участь вам потрібно підписати на сторінку у Facebook на телеканал "ПравдаТУТ Львів" та наших партнерів "IN.DI.GO TRAVEL". Окрім того вам потрібно написати коментар "Правда хочу в Албанію" і позначити того, з ким би ви хотіли поїхати. Звісно, кількість коментарів – необмежена, - наголосила маркетологиня телеканалу "ПравдаТУТ Львів" Яна Кирелейза.

З детальними умовами розіграшу ви можете ознайомитися на сторінці телеканалу "Правда ТУТ Львів" у Facebook. Не зволікайте! Можливо, казкові враження чекають саме на вас!

 

Читайте також
Мандрівка до Албанії: незабутній відпочинок на сонячному березі (відео) Мандрівка до Албанії: незабутній відпочинок на сонячному березі (відео)
Розіграш путівки від телеканалу "ПравдаТУТ Львів" та туристичної компанії "IN.DI.GO TRAVEL": з-поміж 6 тисяч коментарів виграти подорож пощастило львів’янці Надії Шупер.
Сонячна Албанія: щасливий квиток у незабутню подорож (відео) Сонячна Албанія: щасливий квиток у незабутню подорож (відео)
Старовинні фортеці, райські пляжі та кришталево чисте море. Розіграш путівки до казкової Албанії від телеканалу "ПравдаТУТ Львів" та туристичної компанії "IN.DI.GO. TRAVEL" завершився.
Краєвиди казкової Албанії: безкоштовний літній відпочинок на сонячному березі моря (відео) Краєвиди казкової Албанії: безкоштовний літній відпочинок на сонячному березі моря (відео)
На початку серпня переможці розіграшу відправляться в автобусний тур, де будуть милуватися неймовірними пейзажами сонячної Албанії.
Loading...
Load next