Дніпро вмирає: у мережі показали жахливий вигляд води у річці (відео)

Дніпро вмирає: у мережі показали жахливий вигляд води у річці (відео)
На річці Дніпро рибалки з човна зняли на відео зелену воду, яка була густуватою. За словами однієї жінки, на річці був сморід, і риба просто вмирала.

Колишній очільник Держекоінспекції Єгор Фірсов продемонстрував, якою стала вода у головній ріці країни. У вівторок, 17 серпня, він опублікував відео із човна, який пропливає Дніпром, на своїй Facebook-сторінці.

На відео човен розсікає поверхню каламутно-зеленої густої рідини замість прозорої річкової води.

На цьому відео Дніпро. Зелений, каламутний Дніпро, який благає про допомогу і вмирає. Де шалений сморід. Де дохла риба, що гине від нестачі кисню, - зазначив Фірсов. 

Він наголосив, що до Дніпра щодня скидають сотні тонн шкідливих речовин і водночас викачують сотні тонн води для власних потреб, ніби цей ресурс нескінченний. 

За його словами, якщо так буде продовжуватись далі, то через декілька років чиста річка, або чиста вода з-під крану, буде такою ж рідкістю, як парад планет.

 

Читайте також
У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото) У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото)
У супермаркеті АТБ у Дніпрі та львівському магазині "Форвард–КД" на вулиці Бузковій, 2 продавали небезпечне для здоров'я людини печиво, яке у своєму складі містить отруйні канцерогени, що сприяють утворенню та розвитку ракових захворювань.
В Україні запрацювала нова онлайн мапа для зручного сортування сміття В Україні запрацювала нова онлайн мапа для зручного сортування сміття
До міжнародного Дня Землі  активісти запустили нову онлайн платформу – мапу для комфортного сортування.
Будівництво трьох станцій метро в Дніпрі продовжили на три роки Будівництво трьох станцій метро в Дніпрі продовжили на три роки
Міністерство фінансів досягнуло домовленостей з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) про продовження реалізації проекту будівництва трьох нових станцій метро у місті Дніпро до 2024 року.
Loading...
Load next