В Одесі поліція затримала американця у майці з російським триколором (відео)

В Одесі поліція затримала американця у майці з російським триколором (відео)
Поліцейські притягують до адміністративної відповідальності 26-річного іноземця за порушення громадського порядку під час урочистостей в центрі Одеси.

В Одесі правоохоронці затримали 26-річного іноземця, який гуляв у майці з російським триколором  Про це повідомляє пресслужба регіональної поліції. 

Учора, 23 серпня, під час розгортання прапора України на Потьомкінських сходах чоловік поводив себе зухвало й провокував конфлікт із громадянами, які долучилися до заходу.

Не реагуючи на вимоги правоохоронців припинити протиправні дії, чоловік намагався втекти, щойно його запросили до відділку поліції. 

Чоловік дав пояснення з цього приводу в територіальному відділенні поліції, в його відношенні будуть складені протоколи за статтями 173 (дрібне хуліганство) і 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

 

Читайте також
В Одесі за бійку з правоохоронцями після Маршу рівності покарають понад 60 людей (відео) В Одесі за бійку з правоохоронцями після Маршу рівності покарають понад 60 людей (відео)
28 серпня по завершенню ходи в центрі міста група невдоволених акцією молодих чоловіків напала на правоохоронців, застосувавши сльозогінний газ.
Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео) Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео)
Під час акції кілька кордонів поліції відмежували учасників від опонентів із числа представників "Традиції і порядку", відтак зіткнень із ЛГБТ-активістами не сталося.
Loading...
Load next