В Одесі за бійку з правоохоронцями після Маршу рівності покарають понад 60 людей (відео)

В Одесі за бійку з правоохоронцями після Маршу рівності покарають понад 60 людей (відео)
28 серпня по завершенню ходи в центрі міста група невдоволених акцією молодих чоловіків напала на правоохоронців, застосувавши сльозогінний газ.

За напад на правоохоронців після Маршу рівності в Одесі притягнуть до відповідальності 61 людину, 12 із них - неповнолітні.

Про це повідомили в Одеському районному управлінні поліції № 1.

Зазначимо, що інцидент стався після акції ввечері в суботу, 28 серпня. За даними поліції, група молодиків напала на правоохоронців, застосувавши сльозогінний газ. Унаслідок цього майже 30 поліцейських та гвардійців отримали тілесні ушкодження.

Поліцейські наголошують, що жодних провокативних та незаконних дій в регіоні не допустять. Будь-які спроби порушити спокій жителів та гостей Одещини будуть миттєво припинені згідно з чинним законодавством.

Також батьків підлітків притягнуто до відповідальності згідно зі статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Напередодні в Одесі пройшов ЛГБТ-марш, у якому взяли участь близько 200 осіб. Метою заходу організатори назвали поверннеття почуття безпеки. Також у місті пройшов мітинг прихильників традиційних сімейних цінностей, який організувала ГО Традиція і Порядок.

 

Читайте також
Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео) Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео)
Під час акції кілька кордонів поліції відмежували учасників від опонентів із числа представників "Традиції і порядку", відтак зіткнень із ЛГБТ-активістами не сталося.
Сутичка на даху: у Харкові напівголий чоловік влаштував бійку з патрульними (відео) Сутичка на даху: у Харкові напівголий чоловік влаштував бійку з патрульними (відео)
Постраждали два співробітника патрульної поліції. Їх доставили до лікарні.
В Одесі поліція затримала американця у майці з російським триколором (відео) В Одесі поліція затримала американця у майці з російським триколором (відео)
Поліцейські притягують до адміністративної відповідальності 26-річного іноземця за порушення громадського порядку під час урочистостей в центрі Одеси.
Loading...
Load next