Український TikTok-блогер публічно зізнався в підтримці Росії (відео)

Український TikTok-блогер публічно зізнався в підтримці Росії (відео)
Тіктокера навіть просили видалити відео з триколором, однак він відмовився це робити. Через, що хлопець втратив рекламний контракт й можливість заробити гроші: "Мораль проста: підтримуєш агресора — сиди без грошей".

Український TikTok-блогер із мільйонною аудиторією Юра Славський позбувся рекламного контракту та чималої суми грошей через любов до країни-агресора - Російської Федерації. Хлопець активно просуває проросійські ідеї у своїх соцмережах та активно підтримує Росію, повідомляє активіст Сергій Стерненко у своєму Telegram-каналі.

Він кілька тижнів тому публічно підтримав країну-окупанта на Олімпіаді.
А коли я зняв про це випуск, то він заявив, що є патріотом, але від підтримки РФ не відмовився, - наголосив Стерненко.

Зокрема, Славський, за словами активіста, не вибачився і навіть не видалив відео з підтримкою росіян. Окрім цього він раніше вже знімав ролики із російським триколором на щоці та порадію на російського президента Володимира Путіна - йшов його "фірмовою" ходою з інавгурації. 

Я завжди за Україну, бо це моя країна… Тому я почав знімати тренди, щоб про нас дізналося більше людей… Я підтримую спортсменів з різних країн, челендж попросив підтримати мій товариш, - намагався виправдатись Славський.

Однак, наразі на сторінці блогера ані в Instagram, ані у TikTok згаданих Стерненком відео немає. Скоріш за все, після розголосу блогер їх видалив.

Відео STERNENKO.

Окрім цього, Стерненко, звернув увагу на те, що попри свої проросійські погляди Славський продовжує жити та працювати в Україні, й заробляти тут чималі гроші.

Нещодавно Юра рекламував компанію Євронафта. Але після багатьох повідомлень небайдужих про симпатії Юри до окупантів компанія припинила із ним співпрацю, - додав активіст.

Зокрема, відділ комунікації відписав активістові, що взаємодіяти зі Славським через його публічну позицію більше не будуть.

Нагадаємо, що українську Instagram-блогерку Аліну Френдій підозрюють у незаконній вакцинації препаратом Pfizer. Блогерка в соцмережі показала, що йде з чоловіком вакцинуватися у приватну клініку препаратом Pfizer. Проте згодом видалила відео, а натомість виклала нове – без відміток препарату та медзакладу.

У клініці ж заявили, що вакцинували лише корпоративних працівників. Сама ж блогерка ухиляється від коментарів про те, яке вона має відношення до працівників клініки, де зробила щеплення від коронавірусної хвороби.

Читайте також
СБУ заборонила Кіркорову  в’їзд до України на три роки (відео) СБУ заборонила Кіркорову в’їзд до України на три роки (відео)
Раніше Кіркорова за поданням СБУ внесли до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці, але потім звідти викреслили.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Розпочали продаж квитків: Моргенштерн знову зібрався в Україну з концертами (відео) Розпочали продаж квитків: Моргенштерн знову зібрався в Україну з концертами (відео)
Раніше виконавця внесли у список осіб, що загрожують національній безпеці України. Відповідно, йому заборонили в'їзд, а СБУ тим часом пояснила, що таке рішення прийняли через те, що Моргенштерн пропагує культ насильства та жорстокості, а також вживає й поширює наркотики.
Loading...
Load next